Els nostres plats estan elaborats al moment i tots ells necessiten el seu temps i dedicació per assegurar al client que pugui gaudir de la millor qualitat dels productes.

Thumbnail

Amanides

· Amanida Mixta
· Amanida Catalana
· Amanida de Tomàquet, Anxoves i Tonyina
· Amanida de Bolets
· Amanida de Formatge de Cabra
· Amanida de Gambes
· Amanida de Mongetes Gegants amb Bacallà
· Amanida de Pedrers d'Ànec
· Amanida "Sa Bruixa" (tonyina, pebrot i pernil d'ànec)
· Amanida de Mozzarella de Bufala

Thumbnail

Torrades

· Torrada amb Tomàquet i Anxoves
· Torrada amb Tomàquet, Escalivada i Anxoves
· Torrada amb Tomàquet, "all i oli" i Formatge Manxego Gratinat
· Torrada amb Embotits Variats
· Ració d'Embotits del País amb Torrada
· Ració d’Espatlla de Perníl Ibèric amb Torrada
· Ració de Perníl d'Ànec amb Torrada

Thumbnail

Altres entrants

· Cuixes de Granota
· Escalivada
· Espàrrecs Blancs amb Maionesa
· Meló amb perníl
· Salmó Fumat
· Espàrrecs Verds a la Brasa
· Foie Natural
· Cargols amb "all i oli" i Tomàquet
· Spaguettis a la Bolonyesa

Thumbnail

Carns a la brasa

· 1/4 de Pollastre
· Picantó (Pollastre Petit)
· Botifarra de Sal i Pebre
· Botifarra de Ceba i Formatge
· Peus de Porc
· 1/2 Conill
· Guatlles
· Xai
· Broqueta de Xai
· Xurrasco de Vedella
· Bistec de Vedella (Entrecot)
· Entrecot de Vedella
· Filet de Vedella

Thumbnail

Extres

· Torrada de Pagès amb All i Tomàquet
· Ració de Patates Fregides Naturals
· Ració de Patates al Caliu amb Muselina d'All
· Guarnició d'Escalivada
· Panera de Pà
· Salses (Allioli, Ximixurri o Rocafort)

Thumbnail

Tots els nostres plats van acompanyats de guarnició com ara Patates Fregides Casolanes, Patates al caliu amb muselina d'all, entre d’altres.